Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Micinorm

Micinorm primjena, upute za uporabu

Upute za uporabu Micinorm: indikacije i kontraindikacije za upotrebu, rukovanje i skladištenje

Uspješno liječenje zajamčen pri punom poštivanju uputa za uporabu krema od atletskog stopala na nogama Micinorm:

  1. Pažljivo operite noge u toploj vodi sa sapunom i vodom, osušite kožu stop ručnikom suhoće.
  2. Nanesite preparat se u tankom sloju na kožu pokrivača stopala i noktiju, pažljivo utrljati ga oprezan masira pokretima do potpunog apsorbira. Na 1 nozi je potrebno oko 2 cm kreme.

Kremu treba koristiti tečaja, trajanje koje bi trebalo biti najmanje 2-3 tjedna. Nanesite hidratantnu kremu od atletskog stopala Micinorm je potrebno do potpunog nestanka neugodnih simptoma atletskog stopala. Između tečajeva potrebno je da se odmorite od 5-7 dana.

Pažnja! U razdoblju liječenje infekcije lijeka preporučuje se što češće mijenjati čarape, čarape, hulahopke i ostalo rublje, ima neposredan kontakt s kožom stop. To će spriječiti ponovna infekcija, rezultat će biti pozitivan i vrlo brza. Također je potrebno temeljito suho i provjetriti cipele, dok ga je mokro.

Indikacije Micinorm

Krema Micinorm pokazuje visoku efikasnost u procesu liječenje atletskog stopala kože stop, kao i poraza nokte. Kada se izvodi oblicima bolesti ga je propisana u okviru integriranog liječenja uz druge lijekove.

Zahvaljujući jedinstvenom sastavu ova krema je jedan od najboljih preventivnih sredstava iz atletskog stopala na nogama. Uz redovitu ga se primijeni rizik zaraženo ovom bolesti se svodi na minimum. Ovaj lijek treba koristiti ljudima nakon posjete javnim mjestima, gdje postoji velika vjerojatnost zaraziti virusom: saune, bazeni, tuševi u sportskim dvoranama.

Kontraindikacije za primjenu Micinorm

Lijek nema kontraindikacija, jer u njemu sadržana komponente ne uzrokuju nuspojave. U priručniku za vozilo se mogu naći informacije o tome što se od krema treba odustati samo u jednom slučaju – ako ste preosjetljivi jedne ili više komponenti.

Rukovanje i skladištenje

Krema Micinorm treba čuvati na tamnom i suhom mjestu, držite dalje od djece (ako se proguta opasno!). Temperatura skladištenja treba iznositi najmanje +5°C i ne više od +25°C.

Promotion - 50%
4.9 (98%) 139 votes
 
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post